7/24 Görev Başındayız

12 Eylül 2009 Cumartesi

Polis Yeniden Statlarda

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu
Polisin spor alanlarında görev yapabilmesinin yolunu açacak olan genelgenin İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın onayını beklediği bildirildi.

5149 sayılı yasada gerekli değişiklik yapılıncaya kadar emniyet güçlerinin spor alanlarında kalmasını öngören genelgenin Bakan Atalay’ın Kürt açılımı konusunda devam eden temaslarının yoğunluğu nedeniyle henüz imzalanmadığı kaydedildi.


Bakanın onayından sonra 81 İlin valilik ve emniyet müdürlüklerine gönderileceği belirtilen genelgeyle birlikte polis özellikle olayların yoğun yaşandığı futbolkarşılaşmalarında statlardaki görevine geri dönecek.Yeni yasama yılında şiddet yasasında yapılacak değişiklik ile 11 Mayıs 2009 tarihinden önce olduğu gibi kulüpler kendi özel güvenlik birimlerini oluşturuncaya kadar polis spor alanlarındaki yerini alacak. mış.

7 yorum:

Polis Hakları dedi ki...

5149 sayılı yasada herhangi bir değişiklik yapılmamasın, illa yapılacaksa polis lehine yapılsın. (klüpler görev alan polise para ödesin)

5149 sayılı yasanın genelge ile delinerek polislerin yeniden statlara dönmesini istemiyoruz.

Vatandaşın vergileri ile spor kulüplerinin zenginleştirilmelerinin önüne geçilmesini, Sayın İçişleri Bakanımız Beşir ATALAY'dan istiyoruz.

Sayın İçişleri Bakanımızın ve Emniyet Teşkilat Yöneticilerimizin polisimizi sahipsiz bırakmayacağına inanıyoruz.

Polisi bu çileden kurtarın lütfen...

Adsız dedi ki...

Hayvanların bile hakkının olduğu bir ülkede polis hakları yok.
Klüpleri polisin sırtından indirin ve Polise Sosyal Haklarını verin.

Adsız dedi ki...

hiç gitmedik ki geri dönelim..şaçmalık..

Adsız dedi ki...

tüm parayı kulupler alsın..üç kuruş özel güvenlik için ayırmasınlar..uçaklarla yurt dışında kamplar yapsınlar... polisler ise geceden çıkıp istirahat edmeden hayvanların bile hakları olduğu, insan haklarından bahsedildiği ülkede uyumadan görev alsınlar...

Adsız dedi ki...

Bir derbide görev alan 3.500 polisin günlük mesai ücreti nereden bakarsanız bakın, (50 lira günlük) 175 bin TL'yi geçer. Bu para vergilerimizden ödenirken, güvenlik işini bedavaya getiren kulüplerin futbolcularına bol keseden para dağıtmasına ne demeli? Kulüpler halka açılacak, binlerce yatırımcı para kazanacak ama güvenlik maliyetini sen-ben vergilerimizle üstleneceğiz. Oldu!

polisim dedi ki...

Neden polisi istemesinlerki Polis bedava geliyor nede olsa her hangi bir ücreti yok verirlerse kokmuş bir kumanya yetiyor ben olsam bende isterim polisi ya polisi yönetenler ne yapıyorlar?Onlar sus pus.Onlar ancak pğolis hakkınjda her hangi bir soruşturma açılacaksa Arslan gibi kükremesini biliyorlar.memura ceza verilecek ya Arkadaşlar polis inanınki tüm memurlardan geride maaşta öğretmenler bile bizden iyi özlük haklarımızın acilen iyileştirilmesi lazım ben ilk başlarda bu hükümetten bayağı umutluydum ama umudum bitti bunlarda polisi kullanmaya alıştılar.bir öğretmen hafta sonu görev aldığı her sınavda 60-70 lira parasını alıyorseçim görevlerinde ha keza para alıyorlar ama polis ne yapıyor seçim bedava ,sınav bedava maçlar bedava bizimkiklere soruyorlar onların tuzu kuru sefaleti çeken memur çünkü onlar için varsa yoksa makam rütbe neden düşünsünlerki memuru

Adsız dedi ki...

Ben bu yasayı anlamadım bile yıllardan beri İstanbul'da 3 statta da aynı işi yapıyorum...Yine maçtan 6 saat önce maçlara gidiyoruz..yine arama yapıyoruz...umarım daha düzgün bir yasa veya yönetmelik çıkarılır,bu da tüm kadrolarda uygulanır..Yasa çıksın ben o yasadan faydalanamadıktan sonra istediği kadar çıksın...Tüm meslektaşlarım Allah'a emanet olun...

Yorum Gönder

 
Polis, Türk Polisi, Türk Polisleri, polis hakları, polisler, polislik, polisolmak, polis haberleri, polis gazetesi, polis aktüel, polis forumu, polis sorunları, özel harekat, çevik kuvvet, polis zammı, pomem, polis akademisi, ipa, polis alımı, polis sınavı, polis sınavları, polis okulları, polis olmak istiyorum, polislik sınavı, fazla mesai
Web: Polise Hakları Verilsin